JARIG?

DAN IS HET FEEST!

Houd je van bakken met je vriendjes en vriendinnetjes, dan ben je 'Bij Lies in de keuken’ aan het juiste adres! Wij doen er alles aan om er een onvergetelijk feest van te maken! 

Pizza, donuts of liever een high ranja, de keuze is aan de jarige job!

Alle feestjes zijn inclusief ranja en een snack. Graag horen we eventuele allergieën minimaal een week vooraf.
Bij een high ranja of pizzafeest is het ook geen probleem de cadeautjes bij ons uit te pakken! 
 

Feestjes zijn mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag! 

HIGH RANJA FEEST!

Je viert samen een High ranja FEEST! Je maakt helemaal zelf verschillende hapjes zoals sandwiches, pizza-twisters en uiteraard ook iets van chocola. (4 hapjes totaal). We passen de hapjes aan de leeftijd aan. Als alle baksels klaar zijn wordt het smikkelen en smullen! De middag staat geheel in het teken van jouw verjaardag en jij bent het middelpunt. Kortom, je wordt deze middag extra verwend!

LEEFTIJD: vanaf 7 jaar, minimaal 8 kids.
DUUR: 2.5 uur
PRIJS: € 20,50 p.p. 

DONUT WORRY BE HAPPY PARTY!

Je maakt beslag voor 6 heerlijke donuts en spuit dit met behulp van een spuitzak in de bakvorm die in de oven gaat. Als ze lekker bruin bakken in de oven, kan er even lekker buiten worden gespeeld. Als de donuts zijn afgekoeld, ga je 6 eigen donuts versieren en neem je ze in een mooie doos mee naar huis!

LEEFTIJD: vanaf 7 jaar, minimaal 8 kids.
DUUR: 2 uur
PRIJS: € 18,00 p.p. 

PIZZA PARTY

We beginnen met het maken van het deeg. Als dat lekker soepel is rollen we het samen uit en maken we er kleine pizzaatjes van. Als de kids weer binnen komen van het buiten spelen is de tafel gedekt met kleine steenoventjes. Ook staan er veel bakjes met alles wat je maar kunt bedenken wat er op een pizza kan. De kinderen gaan nu zelf de pizzaatjes beleggen, afbakken en het leukste doen we het laatst: OPETEN! 

LEEFTIJD: vanaf 9 jaar, minimaal 8 kids.
DUUR: 2.5 uur
PRIJS: €19,50 p.p. 

Ook zin in
een lekker 
toetje?

Wil je een toetje na je High ranja of Pizza party? Dat kan! We hebben een heerlijke chocoladefondue of er kan een ijsje worden versierd!

PRIJS: €2,50 p.p. (vooraf reserveren s.v.p.) 

bij Lies in de keuken - 06 4850 8918 - bijliesindekeuken@gmail.com - © copyright 2016- design by barbarasnoeker.com

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle