IK BEN LIES!

Koken is mijn passie, altijd al geweest! Mijn moeder hielp ik altijd al in de keuken. 

In het studentenhuis waar we met 17 man woonden, begon ik aan het echte werk! Als het eten klaar was dan kwamen de stoelen overal vandaan. Bijzondere en mooie tijd!

Mijn kids Roos en Rijk betrek ik ook al vanaf jonge leeftijd bij mijn baksels. Ze waren zo enthousiast dat ik dit voor een grotere groep wilde doen. Zo is in 2015 'Bij Lies in de keuken' ontstaan. Mijn gevoel werd werkelijkheid en wekelijks is er een grote groep kids met potten en pannen in de weer. Ik ben heel blij met en enorm trots op het succes!

Wat het leukste is aan kook- en bakles geven aan kinderen? Kinderen leren graag, doen alles op hun eigen manier en zijn altijd eerlijk over hoe ze het vinden smaken! 

...EN IK BEN MARIELLE

Ik ben altijd al gek van koken geweest, vooral door mijn moeder met de paplepel ingegeven. Dus toen ik in de lokale media en op Facebook zag wat ‘Bij Lies in de keuken’ allemaal deed, was ik direct enthousiast. Van het een kwam het ander en inmiddels draai ik lekker mee!

 

Het geeft zoveel plezier en energie om de kinderen van alles op het gebied van koken te leren. Het voelt ook altijd weer als een overwinning als ze iets nieuws hebben gemaakt en geproefd.

 

Verder is de afwisseling ook enorm leuk! Het ene moment kook je met de kinderen, het volgende moment bereiden we een feestelijke en uitgebreide high ranja en de dag erop vieren we weer een pizzafeest met een jarige in de kiosk!

EN DIT IS DE KIOSK

De kookkiosk staat bij me in de achtertuin. Er zit een compleet ingerichte keuken in die van alle gemakken is voorzien.
Het is een gezellige, lichte ruimte waar ook de leukste feestjes worden gegeven. 

 

En....een kliederboel? Dat vinden wij uiteraard geen probleem!
 

         Brouwersbos 25, Prinsenbeek

kom gezellig een keertje langs!

bij Lies in de keuken - 06 4850 8918 - bijliesindekeuken@gmail.com - © copyright 2016- design by barbarasnoeker.com

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle