Wist je

DAT??

Er de laatste kookles van de reeks lessen een PROEFLES is voor de ouders, opa’s of oma’s van deze topkoks georganiseerd wordt? Ze mogen dan een hapje komen proeven en eens kijken hoe het er hier allemaal aan toe gaat..

Wist je

OOK??

We ieder jaar een Kookwedstrijd organiseren voor kinderen. Op de prachtige locatie van Asperges in de wei! De kinderen moesten afgelopen jaar helemaal zelf een pizza maken. Dus eerst het deeg kneden en uitrolen en later beleggen. Er was een echte jury aanwezig, de chefkok van Asperges in de wei, die alle pizza's heeft geproefd! Het was enorm spannend.. De winnaar kreeg een prachtige beker en een cadeaupakket van de Tosticlub in Breda. Alle kindjes mochten hun schortjes en koksmutsen mee naar huis nemen. De ouders konden heerlijk in het zonnetje genieten van een kopje koffie! Kortom een geweldig leuke dag! Hopelijk lukt het volgend jaar weer een wedstrijd te organiseren! 

Wist je

OOK??

We dit jaar voor '3FM Serious Request' een bak marathon hebben georganiseerd???

 

3FM Serious Request 2016 vraagt aandacht voor een stille ramp die elke 35 seconden een kinderleven eist: longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Hiervoor is geld nodig en wij dragen daar graag een steentje aan bij!

Het was niet alleen gezellig maar ook een groot succes. We hebben 375,- opgehaald!!! Iedereen bedankt!

bij Lies in de keuken - 06 4850 8918 - bijliesindekeuken@gmail.com - © copyright 2016- design by barbarasnoeker.com

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle